Bolero Drinks -makuja veteen

Postaus on tehty yhteistyössä Bolero Drinks kanssa.

Onko veden juominen sulle haasteellista? Mulle on ainakin. Tosi hankala saada alas vettä ja etenkin kun puhutaan 2-3litran määristä päivää kohti. Onneksi törmäsin kerran Instagramissa tähän tuotteeseen eli Boleroon. Kyseessä ei ole mikään päälle puettava bolero, kuten google saattaa antaa tuloksena vaan hyvä tapa saada neste alas ilman sokeria. Boleroa voi sekoittaa veteen, rahkaan, jogurttiin, puuroon, smoothieen sekä pirtelöön. Sitä voi käyttää myös ruonlaitossa sekä leivonnassa ja huomio edelleen ilman sokeria! 


Bolerolta löytyy 12 kappaleen pakkauksia, annospakkauksia sekä mini-koon puikkoja 12 kappaleen pakkauksessa ja makuvaihtoehtoja on yli 55 kappaletta. Nämä käy vähän kuin mehusta tai limpparista. Myös meidän esikoinen tykkää juoda näitä ja hänelle ne käy ihan mehuista mutta ilman sokeria. Huisi tuote! Tätä tekisi mieli juoda vain lisää ja lisää.

Bolerolta löytyy myös Ice Tea sarja, jossa on kolme eri makuvaihtoehtoa sitruuna, persikka ja granaattiomena. Ne sisältävät mustan teen uutetta sekä se auttaa sinua rentoutumaan päivän jokaisena hetkenä. Itselle tuli testaukseen sitruuna versio ja se maistuu ihan jääteeltä. Meillä ollaan vedetty cherry cola, mansikka ja persikka vedet nopsaan. Ei kyllä kauaa kestä kannussa nämä kun kohta jo juotu.


Bolerolla on tosiaan myös näitä tikkuja, jotka sekoitetaan 0,5litraan vettä eli periaatteessa juomapullolliseen. Nämä isommat taas sekoitetaan 1,5litraan vettä. Nämä on ihanan pieniä ja huomaamattomia kuljettaa. Saat helposti vedettyä päivän vesimäärän alas näiden makujen avustuksella. Vielä en ole kokeillut käyttää ruoanlaitossa näitä, mutta varmaan voisin kokeilla loput käyttää niihin.

Raikas ja hedelmällinen Classic sarja on

Sokeriton 
Sopii vegaaneille 
Sopii diabeetikoille 
Gluteeniton 

Bolerolta löytyy myös isotooninen urheilujuoma, joka sisältää mineraalisuolaa sekä vitamiineja. Se soveltuu nauttittavaksi suorituksen aikana tai sen jälkeen. Myös energiajuomajauhetta on saatavilla. Yksittäishinnat ja 12xpakkauskokojen hinnat eivät päätä huimaa, sillä yksittäinen pakkaus maksaa 0,42-0,43€ ja 12xpakkaus 4,80€ sekä pikkutikkupakkausx12 2-2,15€. Saatavilla on myös mix-sekoituspaketteja esim. 58 maun paketti maksaa vain 17€ tämän hetkisen sivutarjouksen mukaan! Itse juuri selailen heidän sivujaan ja mietin mitä makuja laittaisin tilaukseen, koska näistä on todellakin hyötyä!


Oletko kuullut Bolero Drinkstä? Oletko maistanut jauheita? Aiotko ostaa testaukseen?


11 kommenttia

 1. Ihan uusi tuote, kuten kaikki muutkin jauheet. Mulle ei nuo jauheet sovi. Teen sitten pommeja ihan hedelmistä ja marjoista itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hedelmä/marjapommit itse tehtynä on myös hyviä. :)

   Poista
 2. Eivät ole tuttuja tuotteita, mutta vedenjuonnin vaikeus on tuttu! Miten se onkin niin hankalaa 😁 Mulle jäi vähän epäselväksi että ovatko nää jotain lisäravinteita vai vaan "Makuja" joiden avulla vesi ei maistu vedeltä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on vaan makuja, mutta osassa näyttää olevan myös jotain vitamiineja ja on makeutusainetta käytetty.

   Poista
 3. Tää brändi kyllä alkoi kiinnostamaan! Instagramista jo aikaisemmin tuttu, mutta en oikeen tiennyt aikaisemmin mikä tämä Bolero käytännössä on.

  VastaaPoista
 4. Itse suosin Pepsi-Maxia :) Mutta sitäkin harvakseltaan.

  VastaaPoista
 5. Vesi maistuu mielestäni hyvältä. Toki välillä unohtuu juoda, mutta makuvesi ei varmaan muistia paranna. ;)
  Taidanpa käydä juomassa lasillisen vettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä. Itelläkin tulee joskus kauhee jano vettä juoda ja saatan vetää pullollisen. Just se unohtuminen suurin ongelma. Toisinaan taas hankala vettä saada alas menemään ja sitten kun on makua niin sitä juo väkisin paljon 🤔

   Poista
 6. Vettä pitäisi todellakin muistaa juoda riittävästi jokaisena päivä. Jos huomaan etten muista vaikka pidän töissäkin vesipulloa aina pöydällä siitä muistuttamassa. Viime aikoina ole käyttänyt SodaStreamiä tehdäkseni hiilihapotettua vettä. Pidän eniten pelkästä veden mausta. Tai sitten laitan siihen mukana marjoja tai sitrushedelmiä.

  VastaaPoista
 7. Kuulostaa kätevältä keksinnöltä! Mie pystyn juomaan helposti useita litroja vettä, töissä menee jo päivän aikana se kaksi litraa ja siihen sitten muut vapaa-aikana juodut päälle. Yllättävästi sitä vaan uppoo :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...