Nopea ja helppo kotiruoka Couscouskasvispata


*Kaupallinen yhteistyö Blå Band


Pääsin osallistumaan Blå Bandin Couscoushaasteeseen, jossa pääsi valmistamaan sellaista ruokaa kuin itse haluaa hyödyntäen Couscous kasvispata-ainesta. Postauksen lopussa äänestyslinkki Kotilieden sivuille, joissa voit voittaa 150€ lahjakortin suosikki ravintolaasi.

Tein ensimmäistä kertaa Couscous ruokaa itselleni pikaiseksi ateriaksi. Se sopii hyvin piknikille, työevääksi tai pikaiseksi perheateriaksi. Sen tekeminen on nopeaa ja helppoa. Päätin kokeilla yksinkertaista ohjetta, koska kokeilin ensimmäistä kertaa kyseistä tuotetta. Vegaani ja kasvisruoat ovat minulle jokseenkin tuttuja ja ovat maistuneet hyviltä.

Blå Bandin Couscous kasvis soveltuu erilaisiin kasvisruokiin. Tee ruoasta juuri sellainen kuin haluat, lisää vain joukkoon kasviproteiinia tai korvaa kasviproteiini kanalla. Leikittele erilaisilla vaihtoehdoilla kokeile tofun sijaan punaisia tai vihreitä linssejä, papuja, härkistä tai mifua. Lisää joukkoon paloiteltuja, kuivattuja aprikooseja, rusinoita tai taateleita. Leivo piirakka, wrapit jopa muffinsseja,vain mielikuvitus on rajana.

Olen aina halunnut päästä maistamaan Couscous ruokaa, mutta en tiennyt miten tulista se voi olla. Etenkin kun joukossa on valmiiksi tulista maustetta currya. Jos olisin laimentanut ruokaa vaikka sillä ruokakermalla olisi se varmasti uponnot paremmin. Mutta jos olet tulisen ruoan ystävä suosittelen kokeilemaan Couscous kasvispataa.Tässä oma ohjeeni jaettavaksi teille.

Tarvitset:
  • Couscous Kasvis/pata-aines pussi
  • Tofu 270g
  • Öljyä paistamiseen
  • Vettä 4dl

Ohjeet:
  1. Kuutioi tai revi 270g tofua paloiksi ja paista paloja öljyssä kunnes ne ovat saaneet hieman väriä, noin 5 minuuttia.
  2. Kaada pussin sisältö kattilaan.
  3. Lisää 4 dl kylmää vettä ja sekoita.
  4. Anna kiehua miedolla lämmöllä samalla sekoittaen noin 5 minuuttia.
  5. Lisää tofu joukkoon, kuumenna ja keitä vielä noin 2min.

* Nauti salaatin kera!
** Jos pata on liian tulinen maultaan, voit laimentaa makua kaurakermalla ja lisätä tomaattisosetta tai tomaattimurskaa.


Äänestä innovatiivisin resepti ja voita 150 € lahjakortti suosikkiravintolaasi! Kilpailuun voi osallistua 4.10.2018 saakka. Huom, voit äänestää vain kerran. Äänestäjien aitous todennetaan ennen ääntenlaskentaa. Minun omani löytyy numerosta 11. Tofu-Couscous.


Kuinka tuttua sinulle on Couscousruoat? Oletko maistanut?

Ei kommentteja

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...